VENECIJA KARNEVAL

VENECIJA KARNEVAL

 

VENECIJA – VENECIJA – ČUDESNA I JEDINSTVENA

Glavni grad talijanske pokrajine Venecije u talijanskoj regiji Veneto. Poznat kao grad na vodi, Venecija broji oko 270 000 stanovnika i obuhvaća 412 km2. Smatra se jednim od najljepših i najromantičnijih gradova na svijetu, sa svojim kanalima, gondolama i bogatom povijesti. Grad je smješten na sjeveru Jadranskog mora u venecijanskom zaljevu i obuhvaća 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni koja se prostire uz talijansku obalu između ušća rijeke Po na jugu i Piave na sjeveru. Neizostavne znamenitosti za posjetiti u Veneciji svakako su Trg Svetog Marka koji se smatra središtem Venecije i mjesto je održavanja brojnih festivala, bazilika Sv. Marka, Duždeva palača, sat Sv. Marka, bazilika Sv. Marije od Zdravlja, a posebno je privlačan sustav kanala s gotovo 4 km dugim Canalom Grande koji presijeca grad u obliku golemog slova S te po kojem je neizostavna romantična vožnja gondolom.

Cijena putovanja od: 199,00 HRK

Odredište: Venecija

Trajanje: 1 dana

Prijevoz: Bus iz Zagreba

Termin: 11.02. – 11.02.  |  18.02. – 18.02.  |  25.02. – 25.02.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan. ZAGREB, RIJEKA, VENECIJA
Polazak autobusa u 05:30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja prema Rijeci. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:45 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Punte Sabbioni uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Ukrcaj na brod na relaciji Punta Sabbioni – Venezia / Riva degli Schiavoni. Dolazak u Veneziu. Šetnja i upoznavanje s ulicama i trgovima sestrijera Castello i San Marco (CRKVE SAN ZACCHARIA, S. S. GIOVANNI E PAOLO, SANTA MARIA DEI MIRACOLI, PONTE RIALTO, SAN STEFANO, SAN MARCO, PROKURATIVE, PIAZZA SAN MARCO, DUŽDEVA PALAČA… Razgled sestrijera Dorsoduro (CHIESA DEGLI JESUATI, SANTA MARIA DELLA SALUTE…). Luda zabava pod maskama. Povratak za Hrvatsku u 22:00 sata. Vožnja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku/Zagreb u ranim jutarnjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE
Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, povratna dnevna karta za vaporetto 12€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.

Napomene za putovanje u Veneciju:

(1) putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika

(2) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani ‘općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana’ turističke agencije ALGA TRAVEL AGENCY d.o.o.

(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 5 dana prije polaska, u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana Agencija zadržava pravo korekcije cijene.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš, Wings Travel