Putovanje u Toskanu

Toskana

Slikovita Toskana, jedna od najpoznatijih talijanskih pokrajina čudesan je spoj pitomog krajobraza i fascinantne kulturno-povijesne baštine. Vinogradi prekrivaju brežuljke, srednjovjekovni gradići krune uzvisine, muzeji, palače i crkve uljepšavaju gradove poput Firence, Siene i Pise. Slavna prošlost koja je iznjedrila velikane renesanse ponos je ovog kraja, baš kao i najbolja talijanska vina koja se ovdje proizvode.

Cijena putovanja od: 1.080,00 HRK

Odredište: Toskana – Italija

Trajanje: 3 dana

Prijevoz: Bus

Termin putovanja: 06.10/ 03.11.2017
 

PROGRAM PUTOVANJA PO DANIMA:

1) ZAGREB, RIJEKA, SIENA, SAN GIMIGNANO

Polazak u 00:01 sat s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja autocestom prema Rijeci. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 02:30 sati. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Sienu i razgled grada: KATEDRALA, PIAZZA DEL CAMPO, TORRE DEL MANGIA, PALAZZO PUBBLICO, BASILICA DI SAN DOMENICO…Nastavak vožnje do San Gimignana – specifičan biser arhitekture i razgled grada u pratnji vodiča: PALAZZO COMUNALE, COLLEGIATA… Vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2) FIRENCA

Doručak. Fakultativni cjelodnevni izlet u FIRENZU i razgled grada u pratnji vodiča: DUOMO (CATTEDRALE DI SANTA MARIA DEL FIORE), KRSTIONICA, BAZILIKA SANTA CROCE, PIAZZA DELLA SIGNORIA, PALAZZO VECCHIO, PALAZZO UFFIZI, PALAZZO PITTI, PONTE VECCHIO… Fakultativni posjet gradiću Fiesole – starom, etruščanskom naselju s kojega se pruža prekrasan panoramski pogled na glavni grad pokrajine Firenzu i vožnja na vidikovac Piazzale Michelangelo sa veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu.Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

3) PISA, LUCCA, RIJEKA, ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Dolazak u Pisu i razgled grada: CAMPO DEI MIRACOLI , DUOMO, CAMPOSANTO, KOSI TORANJ… Odlazak u Luccu grada kompletno okruženog zidinama iz 16.st. te razgled: CRKVA SAN MICHELE IN FORO, PIAZZA ANFITEATRO, TORRE GIUNIGI…Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

 

Cijena putovanja u Toskanu:

  • 1.080,- kn

Cijena putovanja u Toskanu uključuje:

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), 2 polupansiona u hotelu s 3* u Toskani, svi razgledi po programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

Cijena putovanja u Toskanu ne uključuje:

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju, fakultativni izlet u Firenzu i posjet gradiću Fiesole i vidikovcu Piazzale Michelangelo s veličanstvenim pogledom na toskansku ljepoticu 10€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Napomene za putovanje u Toskanu:

(1) putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika;Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu.

(2) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani Općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana turističke agencije Alga travel agency d.o.o

(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 7 dana prije polaska

(4) u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana Agencija zadržava pravo korekcije cijene

(5) raspored sjedenja u autobusu vrši se prema datumu uplate rezervacije

(6) Obavezna doplata za boravišnu pristojbu u Italiji: 1€ po osobi i danu. Plaćanje na licu mjesta, djeca do 10 godina ne plaćaju pristojbu.

 

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš, Wings Travel