PUTOVANJE NA TAJLAND

PUTOVANJE NA TAJLAND

Tajland, raj na zemlji, država u tropskom pojasu, okupana vodama Indijskog oceana, zemlja je vječnog ljeta. Pitomi krajolici, nestvarna ljepota plaža, koraljni otoci, mirni i srdačni ljudi, … Tajland svoje posjetitelje dočekuje širom otvorenih ruku. Hrana je odlična, mogućnost zabave neograničena, prilika za odmor i relaksaciju na svakom koraku, a kulturna baština uistinu fascinantna. Nagradite se odmorom!

Cijena putovanja od: 11.990,00 HRK

Odredište: Tajland

Trajanje: 10 dana

Prijevoz: Avion

Termin: na upit

PROGRAM PUTOVANJA PO DANIMA:

1) četvrtak 29.12. SPLIT – ZAGREB – BANGKOK

Sastanak putnika za putovanje u Tajland u zračnoj luci Zagreb u 07:30 sati. (putnici iz Splita, uz doplatu i pravovremenu prijavu: let Split-Zagreb 0650h/0735h). Prijava na let TK, granične i carinske procedure. Let Zagreb-Istanbul 0930h/1235h. Pripajanje ostatku skupine. Let Istanbul-Bangkok 1940h/0945h (+1). Tijekom letova služe se obroci i pića.

2) petak 30.12. BANGKOK

Dolazak u Bangkok u 09:40 h. Transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme za odmor od leta, aklimatizaciju i privikavanje kako biste naše putovanje u Tajland započeli odmorni. Navečer predlažemo fakultativnu večeru uz glazbu, a tijekom krstarenja rijekom Chao Praja. Povratak u hotel i noćenje.

3) subota 31.12. BANGKOK

Doručak. Putovanje u Tajlond ćemo započeti obilaskom Bangkoka. Ovo je prijestolnica Tajlanda, nezaobilazna je točka posjeta istoku Azije. Grad sijeku nebrojeni kanali rijeke Chao Praja pa donekle podsjeća na Veneciju. Obilazimo Kraljevsku palaču. Ovo ogromno zdanje je jedan od najljepših primjera sijamske dvorske arhitekture. Dvor je bio središte političke moći punih 150 godina. Posebno su zanimljive: Pogrebna dvorana, Dvorana za prijeme, Krunidbena dvorana, Kraljevska gostinska kuća i What Pra Kaeo – hram smaragdnog Bude. Slobodno vrijeme za ručak. U poslijepodnevnim satima obilazimo dva impresivna hrama: Wat Traimit s kipom Zlatnog Bude visokim 3 metra, mase 5 tona. Zatim obilazimo What Pho u kojem je najveći ležeći Buda u Tajlandu. Povratak u hotel. U večernjim satima moguće je organizovati kolektivni večernji izlazak,“ tai“ klasične igre sa večerom.. Grad je poznat po bogatom noćnom životu. Noćenje.

4) nedjelja 01.01. BANGKOK

Doručak. Slobodan dan našeg putovanja u Tajland. Predlažemo fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet sa posjetom pijaci na vodi Damnoen Saduak. Vožnja uzduž rižinih polja, voćnjaka i platnaža kokosa do najpoznatije pijace u okrugu Damnoen Saduak udaljene oko 110 km od Bangkoka. Po dolasku, kratka vožnja tradicionalnim čamcem do pijace. Poslije kraćeg zadržavanja za fotografiranje, nastavak vožnje do provincije Kanchanaburi radi posjete ratnom groblju, a u nastavku rafting na rijeci Kwai. Mogućnost organizovanja fakultativne posjete hramu Tigrova gdje ćete imati priliku izbliza fotografisati ove fascinantne životinje. Povratak u hotel. Noćenje.

5) ponedjeljak 02.01. BANGKOK – PHUKET

Doručak. Po doručku, napuštanje hotela i transfer na aerodrom. Let za Puket. Let traje oko 1:15h. Po dolasku u Puket, smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

6) utorak 03.01. PHUKET – KORALJNI OTOCI

Doručak. Fakultativni odlazak na jedan od koraljnih otoka (oko 45 minuta vožnje). Dan predviđen za kupanje na predivnoj plaži sa bijelim pijeskom u divnom tirkizno plavom moru. Ručak na plaži (lokalni riblji specijaliteti). Povratak u hotel. Noćenje.

7) srijeda 04.01. PHUKET – OTOK JAMESA BONDA

Doručak. Preporučujemo izlet do najpoznatijeg otoka na Tajlandu – otok Jamesa Bonda na kojem je snimljen poznati film „Čovjek sa zlatnim pištoljem“ i zaljev Pang Nga. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Noćenje.

8) četvrtak 05.01. PHUKET – PHI PHI

Doručak. Predlažemo izlet na otok Phi Phi na kojem je snimljen poznati film „The Beach“. Opuštanje i kupanje na plažama čarobnog zaljeva Maya. Ručak u nacionalnom restoranu. Slobodno vrijeme za ronjenje i sunčanje. U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Noćenje.

9) petak 06.01. PHUKET

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Mogućnost organiziranja fakultativnog izleta safari na slonovima. Povratak u hotel. Noćenje.

10) subota 07.01. PHUKET

Doručak. Slobodan dan za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organiziranja zajedničkog večernjeg izlaska u najpoznatiji cabaret u Phuketu. Noćenje.

11) nedjelja 08.01. PHUKET – BANGKOK – ISTANBUL …

Doručak. Odlazak do zračne luke i prijava na let za Bangkok. Po dolasku prijava na let za Zagreb. Let Bangkok-Istanbul 2330h/0525h (+1).

12) ponedjeljak 09.01. … ISTANBUL – ZAGREB – SPLIT

Dolazak zrakoplova iz Bangkoka u 5:25h ujutro. Nastavak putovanja Istanbul-Zagreb 0715h/0835h. Za putnike iz Splita ili Dubrovnika slijedi nastavak putovanja sredinom dana.

Cijena putovanja u Tajland:

  • 12.990,00 kn (cijena s popustom) koja vrijedi za one koji cjelokupnu uplatu vrše najkasnije do 30 dana prije polaska na žiro-račun Agencije
  • 13.650,00 kn (redovna cijena) za one koji minimalno 60% cijene uplaćuju prije polaska, a maksimalno 40% plaćaju s odgodom koristeći kreditnu karticu

Načini plaćanja putovanja u Tajland:

  • Prilikom prijave za putovanje na Tajland uplaćuje se iznos rezervacije u iznosu od 2.500,- kn. Preostali dio plaća se obročno ili jednokratno, a najkasnije do 30 dana prije polaska. U slučaju uplate paket aranžmana bez popusta korisnik može dio uplate izvršiti s odgodom plaćanja: terećenjem kreditne kartice najkasnije 15 dana prije polaska na 1-6 dodatnih mjesečnih obroka, a za maksimalno 40% cijene aranžmana.

Cijena putovanja u Tajland uključuje:

Let zrakoplovom Zagreb – Bangkok – Zagreb, te let Bangkok – Phuket – Bangkok uz ručnu prtljagu propisanih dimenzija i jednu putnu torbu (kofer) do 20 kg, vizu za Tajland 35,00 €, smještaj u hotelu Century Park Bangkok 4* u dvokrevetnim sobama na bazi 3 noćenja s doručkom, smještaj u hotelu Cenara Blue Marine Resort & Spa 4* (ili sličnom) u dvokrevetnim sobama na bazi 6 noćenja s doručkom, pratitelja skupine tijekom putovanja, prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja, osiguranje putnika od nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

Cijena putovanja u Tajland ne uključuje:

Pristojbe zračnih luka koje na dan objave putovanja u Tajland iznose 2.850,00 kn, smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata na upit), osobne troškove, fakultativne izlete, usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, dopunsku policu putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza 250,00 kn / uplata isključivo prilikom prijave za putovanje).

(1) Agencija nije odgovorna za kašnjenje zrakoplova

(2) putovanje se realizira za najmanje 10 prijavljenih putnika

(3) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani “općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana” turističke agencije Okapi d.o.o.

(4) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 7 dana prije polaska

(5) u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana turistička agencija Okapi d.o.o. zadržava pravo korekcije cijene

(6) cijena pristojbi zračnih luka definira se na dan izdavanja zrakoplovnih karata, a u slučaju više cijene od one koja je navedena na programu puta putnik plaća razliku

(7) datum objave paket aranžmana “putovanje na Tajland” je 30.08.2016.

 

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš, Wings Travel