nova godina 2017- Ostrava

OSTRAVA

NAJBOLJI NOĆNI ŽIVOT U ČEŠKOJ, TREĆI NAJVEĆI GRAD U ČEŠKOJ, SA 400 000 STANOVNIKA, METROPOLA SJEVERNE MORAVSKE, GRAD IZUZETNOG DUHA, GRAD U KOJEM ĆETE SE SJAJNO PROVESTI, FENOMEN ULICE STODOLNI, KOJA NIKADA NE SPAVA, SA PREKO 60 KLUBOVA, BAROVA I PUBOVA NA MALOM PROSTORU

Cijena putovanja od: 1 090,00 HRK

Odredište: Ostrava

Trajanje: 4 dana

Prijevoz: Bus iz Zagreba

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB

Polazak autobusa u 23:00 sata s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

2.dan. OSTRAVA

Dolazak u Ostravu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak grada. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: NOVA GRADSKA VIJEĆNICA SA JEDINSTVENIM STAKLENIM TORNJEM IZ 1920., ROMANIČKA CRKVA SV. VACLAVA, DRVENA CRKVA SV. KATARINE, STAROGRADSKA VIJEĆNICA IZ 16. ST., NEORENESANSNA KATEDRALA IZ 19. ST., ŠLESKOOSTRAVSKI HRAD… Navečer odlazak u ulicu Stodolni, sa preko 60 klubova, barova i pubova (svaki sa jedinstvenom atmosferom) na malom prostoru, gdje ćemo se sjajno zabaviti,…Noćenje.

3.dan. OSTRAVA, NOVA 2017.

Doručak. Slobodan dan za uživanje u prednovogodišnjoj Ostravi. Pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2017. u nekom od brojnih barova i klubova ulice STODOLNI ili na prekrasno okićenim gradskim trgovima sa kuhanim vinom… SRETNA NOVA 2017. . . Noćenje.

4.dan. OSTRAVA, BRNO, ZAGREB

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Šetnja gradom i slobodno za razgledavanje i uživanje u novogodišnjem ugođaju.. Dolazak u Brno u popodnevnim satima. Razgled glavnog grada Moravske: DVORAC ŠPILBERK koji daje siluetu gradu, NÁM. SVOBODY, ZELNÝ TRH, KATEDRALA SVETOG PETRA I PAVLA U SRCU STAROG GRADA, KAPUCINSKI SAMOSTAN, CRKVA SV. JAKOVA, ZMAJA OD BRNA U STAROGRADSKOJ VIJEĆNICI…Polazak prema Zagrebu oko podneva. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena putovanja u Ostravu uključuje:

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC), 2 noćenja s doručkom u hotelu 4*, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

Cijena putovanja u Ostravu ne uključuje:

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju , dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Napomene za putovanje u Ostravu:

(1) putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika

(2) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani ‘općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana’ turističke agencije ALGA TRAVEL AGENCY d.o.o.

(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 5 dana prije polaska, u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana Agencija zadržava pravo korekcije cijene.

 

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš, Wings Travel