Putovanje u Krakow

KRAKOW

MAGIčNI KRAKOW – KRALJEVSKI GRAD, ROMANTIčAN KAO PARIZ, ZABAVAN KAO BRATISLAVA, PO MJERI KAO PRAG, GRAD ČAROBNE ATMOSFERE, GRAD MLADIH , GRAD BROJNIH BAROVA I PUBOVA, GRAD KOJI ćE VAS ODUŠEVITI

Cijena putovanja od: 1.150,00 HRK

Odredište: Krakow

Trajanje: 5 dana

Prijevoz: Bus

PROGRAM PUTOVANJA

1) ZAGREB

Polazak autobusa u 20:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Vožnja prema Poljskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

2) KRAKOW

Dolazak u Krakow u jutarnjim satima. Panoramsko upoznavanje s gradom. Smještaj u hotel. Odlazak u razgledavanje Krakowa: TVRĐAVA BARBAKAN, CRKVA SV. FLORIANA NA TRGU MATEJKI, FLORIANSKA ULICA, GLAVNI TRG (Rynek Główny) – NAJVEĆI TRG SREDNJOVJEKOVNE EUROPE KOJIM DOMINIRAJU DVA TORNJA GOTIČKE KATEDRALE SV. MARIJE SA NAJVEĆIM GOTIČKIM OLTAROM U EUROPI, JEGLONSKO SVEUČILIŠTE SA GLAVNOM ZGRADOM COLLEGIUM MAIUS, BRDO WAWEL SA RENESANSNOM KRALJEVSKOM PALAČOM… Noćenje.

3) WIELICZKA, KRAKOW

Doručak. Fakultativni izlet u WIELICZKU- SREDNJOVJEKOVNI RUDNIK I MUZEJ SOLI u čijim se gornjim dijelovima nalazi muzej sa dvoranama koje su posvećene događajima i ličnostima iz poljske povijesti, umjetnine napravljene od soli, podzemna katedrala…. Popodne nastavak razgledavanja grada: ŽIDOVSKA ČETVRT KAZIMIERZ u 15 st. jedna od najbogatijih židovskih četvrti u Europi, sa mnogim sinagogama. Noćenje.

4)  KRAKOW, AUSCHWITZ, WADOWICE

Doručak. Fakultativni posjet AUSCHWITZU i razgledavanje spomen muzeja koncentracijskog logora u pratnji vodiča. Dolazak u WADOWICE, rodno mjesto IVANA PAVLA II. Poslijepodne slobodno za uživanje u prekrasnom Krakowu. Noćenje.

5) KRAKOW, BRATISLAVA, ZAGREB

Doručak. Odlazak iz Krakowa. Vožnja kroz Poljsku i Slovačku uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Bratislavu. Razgled grada u pratnji vodiča: TRG SLOBODE, KOLLAR I HODŽA TRG, NAPOLEONOVA OSMATRAČNICA, DVORAC, VRATA ST. MICHAELA, ULICA PROBST I KAPITOL, KATEDRALE ST. MARTINA, ULICA LORD, ULICA VENTURINI I ZELENA ULICA, GLAVNI TRG, VIJEĆNICA STAROG GRADA, PALAČA PRIMACIAL, HVIEZDOSLAVNI TRG… Nastavak puta prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena putovanja u Krakow:

  • 1.150,- kn

 

Cijena putovanja u Krakow uključuje:

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima, TV, video, WC), 3 noćenja s doručkom u hotelu 3*, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

Cijena putovanja u Krakow ne uključuje:

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, fakultativni izlet u Wieliczke – srednjovjekovni rudnik i muzej soli 23€, fakultativni izlet u Auschwitz i Wadowice 16€.

Napomene za putovanje u Krakow:

(1) putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika.

(2) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani ‘općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana’ turističke agencije ALGA TRAVEL AGENCY d.o.o.

(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 5 dana prije polaska, u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana Agencija zadržava pravo korekcije cijene.

 

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš, Wings Travel