nova godina 2017-Beograd

BEOGRAD

Cijena putovanja od: 1 090,00 HRK

Odredište: Beograd

Trajanje: 4 dana

Prijevoz: Bus iz Zagreba

Termin:  29.12. – 01.01.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan. ZAGREB, BEOGRAD

Polazak autobusa u 07:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Polazak u 09:30 sati ispred hotela Zovko / pumpa Zovko na ulazu u S.Brod. Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Beograd u podnevnim satima. Panoramsko upoznavanje sa gradom. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: TRG REVOLUCIJE, »ČUVENA« SKUPŠTINA, TERAZIJE, TRG REPUBLIKE I LEGENDARNI »KONJ«, KNEZ MIHAJLOVA –GLAVNA TRGOVAČKA ULICA I PROMENADA. KALEMEGDAN- STARA JEZGRA BEOGRADSKE TVRĐAVE,… Fakultativna tradicionalna balkanska večera. Večernji izlazak u neki od brojnih splavova na Adi Ciganliji. Noćenje.

2.dan. BEOGRAD

Doručak. Nastavak razgleda grada: PARK KALEMEGDAN, VIŠE TVRĐAVSKIH VRATA, SAT-ZVONIK, STARI RIMSKI BUNAR, CRKVA RUŽICA, BAROKNA VRATA I SREDNJEVJEKOVNA KULA NEBOJŠA, KAO I SPOMENIK POBJEDNIK, SA KALIMEGDANA SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA UŠĆE SAVE U DUNAV. Slobodno poslijepodne za šetnju po boemskoj SKADARLIJI. Noćenje.

3.dan. BEOGRAD, NOVA 2017.

Doručak. Razgled nastavljamo po »BULEVARU AMBASADA«, MIMO OSTATAKA NATO BOMBI, DO NAJLJEPŠE REZIDENCIJALNE ČETVRTI DEDINJA I KUĆE CVIJEĆA, GDJE SE NALAZI TITOV GROB. RAZGLEDAVAMO I VELEBNI STADION MARAKANA . Pripreme za novogodišnju noć. Doček Nove 2017. na ulicama i trgovima Beograda ili u nekom od brojnih barova, splavova. SRETNA NOVA 2016… Noćenje.

4.dan. BEOGRAD, ZAGREB

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Šetnja gradom i uživanje u novogodišnjem Beogradu. Odlazak iz Beograda u ranim popodnevnim satima. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u S.Brod. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena putovanja u Beograd uključuje:

Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC), 3 noćenja s doručkom u hotelu po izboru, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju puta.

Cijena putovanja u Beograd ne uključuje:

Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, fakultativna tradicionalna balkanska večera 15 €, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Napomene za putovanje u Beograd:

(1) putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika

(2) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani ‘općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana’ turističke agencije ALGA TRAVEL AGENCY d.o.o.

(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 5 dana prije polaska, u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana Agencija zadržava pravo korekcije cijene.

 

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš, Wings Travel