Putovanje u Dubai

 Dubai

Dubai je istinsko čudo 21. stoljeća, spektakularni doseg suvremene arhitekture, graditeljstva i visoke tehnologije. Ovdje možemo upoznati istinsku snagu ljudskog uma koji na temeljima velikog kapitala postiže nezamislivo, skijalište u pustinji i neboder visok gotovo jedan kilometar. U Dubaiju nikada nije dosadno, no nećemo zanemariti ni tradiciju ovog kraja, od Muzeja grada do izleta u pustinju i večeri s beduinima.

Cijena putovanja od: 3.750,00 HRK

Odredište: Dubai

Trajanje: 6 dana

Prijevoz: avion

Termin: 26.10.2017
 

PROGRAM PUTOVANJA PO DANIMA:

1) utorak ZAGREB – DUBAI

Okupljanje skupine za putovanje u Dubai u zračnoj luci Zagreb u 11:50 sati. Putnici se upoznaju s vodičem putovanja, i zatim obavljaju check-in (prijava na let, predaja putne torbe, preuzimanje ukrcajne karte). Molimo slijedite upute za lakše snalaženje u zračnim lukama. Let Zagreb-Dubai 13:45h/22:10h. Slijedi vožnja do hotela koju ćemo iskoristiti za uvodnu priču o ovom zanimljivom odredištu. Smještaj u hotelske sobe. Noćenje.

2) srijeda DUBAI

Doručak. Naše putovanje u Dubai danas započinjemo u 8:30 sati okupljanjem na recepciji hotela. Nekadašnja malena luka posljednjih se desetljeća razvio u komercijalno i gospodarstveno središte Arapskog poluotoka. Suvremena čuda arhitekture mame posjetitelje sa svih krajeva svijeta, pa turizam danas čini važnu granu gospodarstva ovog emirata. Obići ćemo veliki dio novih građevina, Burj al-Arab, umjetni otok Palma s hotelom Atlantis, džamiju Jumeirah, Šeikovu palaču. Kako bismo bolje upoznali povijest ovog mjesta ulazimo u tvrđavu al-Fahidi u kojoj je smješten Muzej Dubaija. Zatim zalazimo u najstariju četvrt grada, al-Bastakya, šetamo sjenovitim uličicama i koristimo vodene taksije kako bismo prešli tjesnac – the Creek. Na tržnici začina i zlata uživamo u šarenilu, te otkrivamo najveći prsten na svijetu. Za kraj obilaska ostavljamo jedan od najvećih tržnih centara svijeta, the Mall of Dubai (akvarij, klizalište) u blizini kojega je najviša građevina na svijetu, Burj Khalifa (124 kata, 828m), te velebna fontana. Povratak u hotel metro-om. Noćenje.

3) četvrtak DUBAI – ABU DHABI  

Doručak. Naše putovanje u Dubai danas krojite prema želji: odlazak do arapske tržnice Madinet Jumeriah, kupanje na plaži ili fakultativni izlet u Abu Dhabi, upravno i financijsko središte Ujedinjenih arapskih emirata, sjedište vlade, naftnih tvrtki, banaka i multinacionalnih kompanija. Smjestio se na otoku kojeg s kopnom povezuju tri mosta, a iako je nastao u suhoj pustinji, suvremeno navodnjavanje i sadnja više od 150 milijuna stabala pretvorila ga je u zelenu oazu ukrašenu fontanama. U razgledu ćemo zastati zbog pogleda na džamiju Šeika Zayeda, te nastaviti priobalnom cestom uz prekrasne palače, lukobran i superluksuzni hotel Emirates Palace. Moguć je posjet etno selu kako bismo upoznali način života prije otkrića nafte na ovom području.Slobodno vrijeme za ručak. Poslijepodne vozimo preko otoka Saadijat, novi kulturni centar, do otoka Yas na kojemu je staza formule 1 te zabavni park Ferrari World. Povratak u hotel. Noćenje.

4) petak DUBAI JEEP SAFARI

Doručak. Naše putovanje u Dubai danas krojite po želji: ili lagane šetnje, kupnja i odmaranje na plaži, ili fakultativni izlet Jeep Safari u pustinji. Odlazimo u vruću, zagonetnu Arapsku pustinju, vozimo se po zlatno žutim dinama koje tvori fini pijesak oblikovan suhim vjetrom. Pogled s krijesti dina je nezaboravan. Uživamo u zalasku sunca, jašemo deve, te zastajemo u beduinskom kampu gdje nas očekuje autentična večera pod zvjezdanim nebom. Povratak u hotel. Noćenje.

5) subota DUBAI – ZAGREB

Rani doručak i odjava iz hotela. Naše putovanje u Dubai privodimo kraju. Transfer do zračne luke, prijava na let, granične i carinske formalnosti. Let Dubai-Zagreb 09:40h/13:00h. Putovanje u Dubai završava.
 

Cijena putovanja u Dubai:

  • 3.750,- kn (cijena s popustom) koja vrijedi za one koji cjelokupnu uplatu vrše najkasnije do 30 dana prije polaska
  • 4.010,- kn (redovna cijena) za one koji minimalno 60% cijene uplaćuju prije polaska, a maksimalno 40% plaćaju s odgodom

* Cijena se odnosi na minimum 20 sudionika putovanja i za termin 24.05.2016. Za termine 23.02.2016. i 05.04.2016. cijena s popustom iznosi 4.550,- kn a cijena bez popusta 4.860,- kn (sve za minimalno 20 sudionika putovanja). Za prijavljeni broj od 10 do 19 putnika cijena se uvećava za 760,- kn po putniku.

Cijena putovanja u Dubai uključuje:

Let zrakoplovom Zagreb – Dubai – Zagreb uz ručnu prtljagu propisanih dimenzija i jednu putnu torbu (kofer) do 20 kg, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama na bazi 4 noćenja s doručkom, pratitelja skupine tijekom putovanja, prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja, poludnevni razgled grada, ulaznicu za Muzej u Dubaiju, vožnju taksijem, osiguranje putnika od nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

 

Cijena putovanja u Dubai ne uključuje:

Pristojbe zračnih luka koje na dan objave putovanja u Dubai iznose 1.750,- kn, smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata iznosi 1.220,- kn), osobne troškove, fakultativne izlete Burj Khalifa 40€, Jeep Safari 85€, Abu Dhabi 65€ (sve uplate na licu mjesta), usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, trošak metroa drugi dan putovanja 2€, dopunsku policu putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza 250,- kn / uplata isključivo prilikom prijave za putovanje), napojnice 15€, boravišna pristojba u hotelu (5€ po osobi po noćenje – plaća se na recepciji hotela).

Napomene za putovanje u Dubai:

(1) Agencija nije odgovorna za kašnjenje zrakoplova

(2) putovanje se realizira za najmanje 10 prijavljenih putnika

(3) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani ‘općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana’ turističke agencije Okapi d.o.o.

(4) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 7 dana prije polaska

(5) u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana turistička agencija Okapi d.o.o. zadržava pravo korekcije cijene

(6) cijena pristojbi zračnih luka definira se na dan izdavanja zrakoplovnih karata, a u slučaju više cijene od one koja je navedena na programu puta putnik plaća razliku

(7) putovnica je obvezni putni dokument za državljane Republike Hrvatske i mora važiti najkraće 6 mjeseci nakon povratka s putovanja

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš, Wings Travel